HOGE KWALITEITSPRODUCTEN


WILSOR KUNSTHARSEN

Sinds 1979 vervaardigen wij al kunstharsen en plamuren aan de Noorderbaan 46 in Biddinghuizen. Sommige collega’s werken hier al 25 jaar of langer!

Ooit het eerste niet-agrarisch bedrijf op industrieterrein De Noorderbaan. Tegenwoordig omgeven door andere bedrijven. Klanten van Wilsor zitten in het hele land. Hierbij kan gedacht worden aan winkels, bedrijven en de botenbouw, maar ook kunstenaars die met het materiaal beelden gieten.
De toepassingen zijn divers. Het meeste worden de producten gebruikt voor botenbouw en reparaties van boten, auto’s, etc. Ook in het buitenland weten ze de weg naar Biddinghuizen steeds beter te vinden. Zo zitten er ook klanten in Macedonië, Tsjechië en Kroatië.


Waar we vooral goed in zijn, is onze producten zo aan te passen voor onze klanten, dat zij hier hun doel mee kunnen bereiken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat iemand vraagt om polyesterhars, maar dan met specifieke eigenschappen, zoals bijv. hittebestendigheid. Wij zorgen dan voor een juiste mengverhouding om dit te kunnen maken.
Naast het op maat maken van plamuren, zet Wilsor ook haar eigen producten op de markt. Als basis worden vooral polyester en epoxy gebruikt.


Ons bedrijf

EVEN WAT FEITJES


Nummers spreken voor zichzelf

15O

Producten

40

 Jaar ervaring

1

Nummer 1 op gebied van kunstharsenWilsor Kunstharsen. Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats!

INNOVATIE

Wij blijven ons altijd ontwikkelen in ons laboratorium op het gebied van harsen en plamuren.

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij Wilsor Kunstharsen heel hoog in het vaandel. Wij proberen onze producten altijd te verbeteren.

Wij zijn de specialisten op het gebied van het maken van kunstharsen en plamuren.

Wilt u meer informatie?